Droomdood info

DROOMDOOD Euthanasie of doden uit liefde

Cor Krul (83) is een doener. Hij houdt zich niet bezig met allerlei intellectuele verhandelingen over euthanasie bij demente bejaarden of andere ethische overwegingen. Toch heeft hij zijn vrouw Lena moeten beloven om haar te behoeden ooit, zoals haar moeder, als een onherkenbare demente te worden weggestopt in een verzorgingstehuis. Nu is het zover en moet hij handelen. Maar hij durft niet.  Teneinde een beslissing te forceren gaat hij nog een laatste keer bij zijn zoon Kees langs, een geslaagd neurochirurg met wie hij een verstoorde relatie heeft. Kees weigert hem aanvankelijk te helpen maar toch zet deze ontmoeting een reeks gebeurtenissen in werking die hem weliswaar in de richting van een oplossing drijft, maar hem ook steeds weer met nieuwe twijfels opzadelt. Zal het hem lukken met zichzelf in het reine te komen en zo de juiste beslissing te nemen?

Een boek uitgeven in tijden van corona is niet handig. Geen feestelijke boek-presentatie en andere promotiemogelijkheden. Thuis signeren en daarna op de fiets de boeken bezorgen. Zo kom je nog eens ergens…

Signeren in tijden van corona

Maar het eerste radio interview is een feit. Radio Steunkous zond het item uit op 3 november 2020:

Droomdood wordt uitgegeven door Boekscout.nl, een digitale uitgeverij die werkt volgens het systeem van ‘Printing-on-demand’. De boeken zijn door boekhandelaren en lezers te bestellen bij Boekscout.com. (zie link bij Droomdood bestellen)

Titel:Droomdood – Euthanasie of doden uit liefde
Auteur:Lukas Dijkema
Categorie:Romans
Aantal pagina’s:212
Geïllustreerd:Nee
Uitvoering/Formaat:Paperback 16 x 24 cm
Verschijningsdatum:09-10-2020
ISBN:978-94-640-3622-0 / 9789464036220
Vaste prijs:€ 20,99
TaalNederlands